Paneer wok med koriander och lime

Paneer wok med koriander och lime

45 min Huvudrätt
Färgsparkande och smakrik är denna rätt som du snabbt lagar till. Paneer är en indisk färskost som passar utmärkt att woka.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Tärna osten, 2x2 cm. Skiva salladslöken. Kärna ev ur och skiva chilin. Skala och finriv vitlöken. Halvera svampen, skär broccolin i långa buketter och pak choi i bitar.
  • Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
  • Hetta upp hälften av rapsoljan i en wok eller rymlig stekpanna. Stek salladslök, chili, vitlök och ingefära ca 2 min under omrörning. Tillsätt osten och stek tills den har fått fin färg. Lägg över på en tallrik.
  • Woka svamp, broccoli och pak choi i resterande rapsolja i 3–5 min.
  • Tillsätt den stekta ostblandningen, soja, hoisinsås och sesamolja. Vänd ner nudlarna och toppa med färsk koriander. Pressa över lime vid servering.
Klart!
Energi:

625 kcal

Protein: 34 g
Kolhydrater: 60 g
Fett: 27 g

Ingredienser

450 g
Salladslökar
4
Färsk röd chili
1
Vitlöksklyftor
2
Shiitakesvamp
100 g
Broccoli, gärna sparrisbroccoli
250 g
Pak choi
1
Rapsolja, till stekning
3 msk
Finriven färsk ingefära
3 msk
Japansk soja
3 msk
Hoisinsås
2 msk
Sesamolja
2 msk
Till servering:
Äggnudlar
250 g
Färsk koriander
1 kruka
Lime
1