Senapspanerad skinkschnitzel med rotfruktspytt
45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Hemligheten med en perfekt schnitzel är att den ska vara gyllenbrun med en krispig, välsmakande panering!
Ingredienser
|
Färsk skinka, gärna innanlår
|
600 g |
|---|---|
|
Vetemjöl
|
1 dl |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
2 krm |
|
Ägg
|
2 |
|
Söt, svensk senap
|
1 dl |
|
Ströbröd
|
2 dl |
| 4 msk |
Rotfruktspytt:
|
Frysta soppgrönsaker
|
ca 750 g |
|---|---|
| 1 msk | |
|
Honung
|
1 msk |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Finhackad färsk persilja
|
1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
626 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 7,8 g |
| Protein: | 26,2 % | 40,3 g |
| Fett: | 42,9 % | 30,4 g |
| Kolhydrater: | 30,9 % | 47,6 g |