Senapspanerad skinkschnitzel med rotfruktspytt
45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
&format=webp)
Hemligheten med en perfekt schnitzel är att den ska vara gyllenbrun med en krispig, välsmakande panering!
Ingredienser
Färsk skinka, gärna innanlår
|
600 g |
---|---|
Vetemjöl
|
1 dl |
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
2 krm |
Ägg
|
2 |
Söt, svensk senap
|
1 dl |
Ströbröd
|
2 dl |
4 msk |
Rotfruktspytt:
Frysta soppgrönsaker
|
ca 750 g |
---|---|
1 msk | |
Honung
|
1 msk |
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Finhackad färsk persilja
|
1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
626 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 7,8 g |
Protein: | 26,2 % | 40,3 g |
Fett: | 42,9 % | 30,4 g |
Kolhydrater: | 30,9 % | 47,6 g |

