Salviafisk i vinsås

Salviafisk i vinsås

Betyg

(48 st)

Satsa gärna på färska fiskfiléer och ge dem smak av salvia och vin.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 600 g fiskfiléer, t ex gös
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 4 vitlöksklyftor
  • 2 msk hackad färsk salvia
  • 2 dl Arla Köket® vispgrädde vispgrädde 36%
  • ½ dl torrt vitt vin

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Salta och peppra fisken. Vik ihop filéerna om de är tunna. Lägg dem i en ugnssäker form. Skala och skiva vitlöken. Lägg den i formen och strö över salvia. Häll på grädde och vin. Stek i mitten av ugnen ca 20 min.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem