Salladstaco med curryfärs och kokoskräm
30 min
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Testa en ny variant på den älskade tacon med kokos och thailändska curryfläktar. Currypasta kan variera i styrka så prova dig fram för rätt sting.
Ingredienser
|
Kycklingfärs
|
400 g |
|---|---|
|
Cashewnötter
|
1 dl |
|
Morötter
|
2 |
|
Rödkål
|
200 g |
|
Färsk koriander
|
1 kruka |
|
Böngroddar
|
50 g |
| 2 msk | |
|
Röd currypasta
|
1- 2 msk |
|
Vatten
|
3 msk |
|
Salt
|
1 tsk |
Kokoskräm:
| 2 dl | |
|
Lime
|
rivet skal av 1 |
|
Kokosflingor
|
1 dl |
Tillbehör:
|
Isbergssallad
|
1 huvud |
|---|---|
|
Ris
|
3 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
653 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,9 g |
| Protein: | 21 % | 33,7 g |
| Fett: | 39 % | 28,8 g |
| Kolhydrater: | 40 % | 64,3 g |