Sallad med sojabönor och fetaost

Sallad med sojabönor och fetaost

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(40 st)

I väntan på primörerna kan man fixa salladen med hjälp av fräscha frysta grönsaker. Perfekt på påskbordet då den är god både till lax och lamm.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Dressing:

  • skal och saft av 1 lime
  • 2½ msk olivolja
  • 1 tsk honung
  • 1 krm salt
  • svartpeppar

Gör så här:

Gör så här:

Riv eller skär brödskivorna i mindre bitar och stek dem gyllenbruna i smör-&rapsolja. Tina sojabönor och ärter. Skär bort den nedre delen av ärtskotten. Strimla myntabladen grovt.Skala och skiva rödlöken tunt. Blanda alla ingredienser på ett stort fat, smula över osten. Blanda ingredienserna till dressingen och häll den över salladen vid servering.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 375 kcal
  • Protein: 17 g
  • Kolhydrater: 18 g
  • Fett: 24 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem