Sallad med rostbiff, krasse och päron

Sallad med rostbiff, krasse och päron

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(3 st)

Härlig sommarsallad som mättar gott! Perfekt att ta med på picknicken!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skär brödet i tärningar ca 1x1 cm och stek dem gyllene i smör. Kärna ut och skär päronet i tunna skivor. Häll över olivolja och citronsaft. Blanda päron och sallad på ett stort fat. Skär köttet i 1 cm breda strimlor och lägg på salladen. Strö över klippt krasse, brödkrutonger, flingsalt och peppar. Servera crème fraiche till salladen.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 375 kcal
  • Protein: 22 g
  • Kolhydrater: 13 g
  • Fett: 25 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem