Salamipizza

Salamipizza

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(36 st)

En snabb och enkel pizza som du lätt kan variera med olika pålägg. Gör dubbel sats så räcker det till fler!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 4 port

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 250°. Gör pizzadegen enligt anvisningarna på förpackningen. Kavla ut till två stora pizzor (vid dubbel sats 4 stora pizzor) och lägg dem på plåtar med bakplåtspapper. Blanda kvarg och tacosås. Skala och skiva löken tunt. Strimla korven. Bred kvargröran jämnt över degen. Strö över ost, lök, korv och oregano. Grädda i mitten av ugnen 10-15 min. Skär i bitar och servera med sallad till.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem