Saffranssås

Saffranssås

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(4 st)

En ljuvlig saffranssås där vitt vin och saffran, som kokas ihop, utgör själva grunden. Låt den gärna stå till sig ett par timmar så att smakerna får utvecklas ordentlig.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Receptet gäller för 2,5 dl

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Blanda vin och saffran i en liten kastrull. Sjud försiktigt max 1 min. Låt kallna. Skala och hacka löken. Skiva sellerin tunt. Blanda alla ingredienser och smaka av med salt, peppar och ev lite socker. Låt gärna stå i kyl ett par tim innan servering.

Näringsvärden, per recept

  • Energi: 210 kcal
  • Protein: 32 g
  • Kolhydrater: 13 g
  • Fett: 3 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag