Saffranskladdkaka med hallongrädde
35 min
Går att frysa
•
Den här saffranskladdkakan är knaprig utanpå och den vita chokladen gör den härligt kladdig inuti. Lättbakad kaka till julbaket med både söta och syrliga smaker.
Servera saffranskladdkakan med hallongrädde och ställ fram under adventsfikat eller som juldessert.
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
I stället för vaniljpulver kan man använda vit choklad smaksatt med vanilj.
Energi:
270 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 3 g |
Kolhydrater: | 23 g |
Fett: | 19 g |
Ingredienser
150 g | |
Saffran, 0,5 g
|
1 pkt |
Vit choklad
|
150 g |
Ägg
|
2 |
Strösocker
|
2 dl |
Vetemjöl
|
2 dl |
Vaniljpulver
|
1 krm |
Hallongrädde:
2 dl | |
Hallon
|
125 g |