&format=jpg)
Kladdkaka utan ägg
50 min
Efterrätt
Fika
Frysbar
•
En riktigt chokladstinn kladdkaka bakad utan ägg. Låt gärna kakan stå i kylskåp minst två timmar före servering så den sätter sig. Serveras med en generös klick vispad grädde och färska bär.


Gör så här
Bröa gärna formen med kokosflingor eller flagad mandel!
Energi:
383 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 4 g |
Kolhydrater: | 38 g |
Fett: | 23 g |
Ingredienser
150 g | |
1 dl | |
Ljus sirap
|
½ dl |
Strösocker
|
2 dl |
Vetemjöl
|
2 dl |
Kakao
|
¾ dl |
Bakpulver
|
1 tsk |
Vaniljsocker
|
1 tsk |
Salt
|
½ tsk |
Till servering:
Rostade kokosflingor
|
2 msk |
---|---|
3 dl | |
Blandade färska bär
|