Kladdig kladdkaka

30 min

En extra kladdig kladdkaka blir resultatet av den här smeten och chansen är stor att du kommer baka världens godaste kladdkaka. Smaksätt den med det du gillar mest, kanske polkagris eller saltlakrits?

Provlagat av Arla Köket Provlagat av Arla Köket
Kladdig kladdkaka
Klart!

Näringsvärden, per bit

Energi:

245 kcal

Protein: 4 g
Kolhydrater: 29 g
Fett: 12 g
Tips:

Glutenfri kladdkaka

Byt ut vetemjöl mot 1 ½ dl hasselnötsmjöl, mandelmjöl eller kokosmjöl. Smörj formen och bröa den med det mjöl som använts. Grädda ca 15 min.

Video
Kladdkaka – toppa med topping

Kladdkaka är ju gott som det är, men vill du få kladdkakan extra god och snygg? Stjärnkocken Johanna Westman ger förslag på toppings och tillbehör som passar att servera till kladdkaka.

Ingredienser