Saffranskaka med päron

Saffranskaka med päron

Betyg

(1 st)

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 12 bitar

Smuldeg:

Kvargfyllning:

  • 150 g konserverade päron

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Smörj en rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Blanda ihop alla ingredienser till smuldegen. Blanda ihop alla ingredienser till kvargfyllningen. Skär päronen i skivor. Lägg hälften av smuldegen i formen. Klicka på kvargfyllningen. Fördela päronen på fyllningen och toppa med resten av smuldegen. Baka i mitten av ugnen ca 30 min.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 190 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 17 g
  • Fett: 11 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem