Toppa pajen med kanderade pumpakärnor för extra crunch. Gör såhär: Smält 2 msk socker i en stekpanna tills gyllene. Sänk värmen och tillsätt ½ msk smör, 1 krm salt och ½ dl pumpakrärnor. Rör om och fräs tills pumpakärnorna är gyllene. Häll upp på bakplåtspapper och separera dem med två gafflar. Låt svalna.
340 kcal
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 4 g |
Kolhydrater: | 37 g |
Fett: | 19 g |
Vetemjöl
|
3 dl |
---|---|
Strösocker
|
2 msk |
125 g | |
Äggula
|
1 |
Pumpa butternut eller muscat
|
250 g |
---|---|
Ägg
|
2 |
Strösocker
|
2 dl |
Malen kanel
|
1 tsk |
Malen ingefära
|
1 tsk |
Salt
|
1 krm |
Vetemjöl
|
2 msk |
2 dl |
1 dl | |
Pumpakärnor, hackad
|
½ dl |