Rotfrukter med oströra

Rotfrukter med oströra

Betyg

(2 st)

Morötter, palsternackor och rotselleri utgör grunden till den här rätten som blir jättegod tillsamman med oströran.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 3 morötter
  • 2 palsternackor
  • ½ rotselleri
  • 1 purjolök
  • 2 msk Arla® Svenskt Smör Normalsaltat 82%
  • 1 tsk malen ingefära
  • 2 tsk honung
  • 2 msk hackad färsk persilja

Oströra:

Gör så här:

Gör så här:

Skala rotfrukterna och skär dem i långa bitar. Skär purjolöken i skivor. Stek rotfrukterna i smör i en stor stekpanna på svag värme ca 10 min. Låt purjolöken steka med på slutet. Krydda med salt, ingefära, honung och persilja. Rör ihop kvarg och ost. Servera rotfrukterna på ett fat med oströran bredvid.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem