Rotfrukter med oströra

Rotfrukter med oströra

30 min Huvudrätt
Morötter, palsternackor och rotselleri utgör grunden till den här rätten som blir jättegod tillsamman med oströran.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/rotfrukter-med-ostrora/

Gör så här

  • Skala rotfrukterna och skär dem i långa bitar. Skär purjolöken i skivor.
  • Stek rotfrukterna i smör i en stor stekpanna på svag värme ca 10 min. Låt purjolöken steka med på slutet.
  • Smaksätt med salt, ingefära, honung och persilja.
  • Rör ihop kvarg och ost.
  • Servera rotfrukterna på ett fat med oströran bredvid.
Klart!

Ingredienser

Morötter
3
Palsternackor
2
Rotselleri
½
Purjolök
1
Svenskt Smör från Arla®
2 msk
Malen ingefära
1 tsk
Honung
2 tsk
Hackad färsk persilja
2 msk