Rotfrukter i ugn
45 min
Tillbehör
•
&format=webp)
Dessa rotfrukter i ugn är underbart goda. Ta de rotfrukter du tycker bäst om. Vi ugnsbakar dessa med grädde, färska örter och krämig gorgonzola. För gott att avstå ifrån!

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Ingredienser
Blandade rotfrukter t ex morötter, palsternackor, rödbeta och rotselleri
|
1 kg |
---|---|
Flingsalt
|
2 tsk |
Färsk rosmarin, hackad
|
½ msk |
2½ dl | |
Falbygdens® Gorgonzola
|
100 g |
Svartpeppar
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
335 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 6 g |
Protein: | 10,6 % | 8,7 g |
Fett: | 66,2 % | 25,1 g |
Kolhydrater: | 23,2 % | 19,1 g |

