Rostbiffstoast

Rostbiffstoast

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(19 st)

En god, mättande och enkel toast med rostbiff. Underbart god smak med kombinationen äpple och röd lök.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Kärna ur och skär äpplet i tärningar. Skala och skiva löken. Blanda cottage cheese och lök. Smaka av med salt och peppar. Lägg ett salladsblad på varje brödskiva. Fördela röran på bröden. Rulla rostbiffen och lägg ovanpå.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 170 kcal
  • Protein: 12 g
  • Kolhydrater: 20 g
  • Fett: 3 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag