Rostbiffstoast

10 min Förrätt
Rostbiffstoast

En god, mättande och enkel toast med rostbiff. Underbart god smak med kombinationen äpple och röd lök.

Ingredienser

150 g
Äpple
1
Rödlök
1
Salt och peppar
Salladsblad
4
Mörkt bröd
4 skivor
Rostbiff
4 skivor

Gör så här

  • Tärna äpplet. Skiva löken. Blanda med cottage cheese. Smaka av med salt och peppar.
  • Lägg ett salladsblad på varje brödskiva. Rulla rostbiffen och lägg på salladen.
  • Toppa med röran och gärna någon örtkrydda.
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

170 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 12 g
Kolhydrater: 20 g
Fett: 3 g
https://www.arla.se/recept/rostbiffstoast/