Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Rostade rotfrukter
Rostade rotfrukter
50 min
Huvudrätt
•
Se kommentarer
En hetare variant av vår svenska rotfruktspytt.
Andra liknande recept
40 min
Italiensk kycklingsoppa
(245)
Budget
30 min
Zucchinibiffar
(72)
30 min
Raggmunk med fläsk
(899)
Budget
30 min
Morotsbiffar
(31)
Budget
30 min
Kokt potatis
(33)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Sätt ugnen på 225° eller 210° varmluft.
Tvätta och klyfta potatisen.Skala rotfrukterna och skär dem i bitar. Blanda allt på ett bakplåtspapper på en plåt.
Fräs spiskummin och chilipeppar i smör i en kastrull. Rör i salt och häll det över potatis och rotfrukter och blanda om.
Stek i mitten av ugnen ca 30 min.
Klart!
Ingredienser
Blandade rotfrukter t ex potatis, morötter, palsternacka, rotselleri
800 g
Malen spiskummin
1½ tsk
Chilipulver
1 tsk
Svenskt Smör från Arla®
2 msk
Salt
1 tsk
Arla Köket® Lätt crème fraiche paprika & chili
2 dl
Andra liknande recept
40 min
Italiensk kycklingsoppa
(245)
Budget
30 min
Zucchinibiffar
(72)
30 min
Raggmunk med fläsk
(899)
Budget
30 min
Morotsbiffar
(31)
Budget
30 min
Kokt potatis
(33)
60+ min
Fransyska i ugn med pressad potatis och gräddsås
(651)
Budget
Rårakor
(37)
60+ min
Bygårdens köttgryta
(1596)
Budget
45 min
Gnocchi
(5)
50 min
Torsk i ugn med rotfrukter
(179)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum