Rostade rotfrukter

Rostade rotfrukter

Betyg

(52 st)

En hetare variant av vår svenska rotfruktspytt.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 800 g blandade rotfrukter t ex potatis, morötter, palsternacka, rotselleri
  • 1½ tsk malen spiskummin
  • 1 tsk chilipulver
  • 2 msk Arla® Svenskt Smör Normalsaltat 82%
  • 1 tsk salt
  • 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche paprika&chili

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Tvätta och klyfta potatisen. Skala rotfrukterna och skär dem i bitar. Blanda allt på ett bakplåtspapper på en plåt. Fräs spiskummin och chilipeppar i smör i en kastrull. Rör i salt och häll det över potatis och rotfrukter och blanda om. Stek i mitten av ugnen ca 30 min.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem