Rostade kikärtor i airfryer
Förrätt
Tillbehör
•
Rostade kikärtor i airfryer serverade med vitostdipp! Vi har smaksatt dessa kikärtor med vitlök, cayenne och rosmarin. De rostas krispiga i airfryer och serveras sedan med en smakrik ostdipp gjord på vitost och färsk basilika. Gott som snacks eller som tillbehör!
Ingredienser
|
Kokta kikärter à 400 g
|
1 burk |
|---|---|
|
Majsstärkelse
|
1 msk |
|
Vitlökspulver
|
1 tsk |
|
Cayennepeppar
|
½ tsk |
|
Flingsalt
|
1 tsk |
| 1 msk | |
|
Färsk rosmarin, repade blad
|
1 kvist |
Ostkräm:
| 150 g | |
|
Färsk basilika
|
1 kruka |
Gör så här
Ostkräm:
Servering:
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
198 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4 g |
| Protein: | 23,1 % | 11,3 g |
| Fett: | 53,5 % | 12 g |
| Kolhydrater: | 23,4 % | 11,4 g |