Rostad vit choklad

Rostad vit choklad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(27 st)

Söt vit choklad får fin smak när den rostas och blir trevligt knaprig. Bara att smula över glass eller andra desserter.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 100 g vit choklad
  • 5 dl jordgubbsglass

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Grovriv chokladen och bred ut tunt på en plåt med bakplåtspapper. Rosta i mitten av ugnen ca 5 min tills den börjar få fin färg. Låt kallna och bryt i småbitar.

Näringsvärden, per Per port exklusive tillbehör

  • Energi: 720 kcal
  • Protein: 13 g
  • Kolhydrater: 89 g
  • Fett: 33 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem