Rostad skinkcrisp

Rostad skinkcrisp

Betyg

(0 st)

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

  • 100 g lufttorkad skinka
  • 150 g surdegsbröd
  • ½ tsk hela fänkålsfrön
  • 1½ tsk rapsolja

Gör så här:

Gör så här:

Skär skinkan i ½ -1 cm breda strimlor. Kantskär och dela brödet i 1 cm stora bitar. Hetta upp oljan i en panna. Lägg i skinkan och rosta den under omrörning tills den blir spröd. Tillsätt bröd och fänkål och rosta tills brödet blivit krispigt.

Näringsvärden, per

  • Energi: 205 kcal
  • Protein: 11 g
  • Kolhydrater: 20 g
  • Fett: 9 g

Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem