Rostad skinkcrisp
Buffé
•
Detta rostade skinkkrisp är mycket gott att strö över en rykande het svamp- eller rotfruktssoppa. Det passar även bra att strö över en sallad. Kantskär brödet och skär i bitar. Hetta upp oljan i en panna. Lägg i skinkan och rosta den under omrörning tills den blir spröd. Tillsätt bröd och fänkål och rosta tills brödet blivit krispigt.
Ingredienser
|
Lufttorkad skinka
|
100 g |
|---|---|
|
Surdegsbröd
|
150 g |
|
Fänkålsfrön
|
½ tsk |
|
Rapsolja
|
1½ tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
169 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1 g |
| Protein: | 26 % | 10,8 g |
| Fett: | 28,3 % | 5,4 g |
| Kolhydrater: | 45,7 % | 19 g |