Rostad pumpa med champinjoner

Rostad pumpa med champinjoner

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(13 st)

Två milda smaker som lyfter med hjälp av citron, salladslök och färska örter.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Skär pumpan i halvmånar och ta bort kärnorna. Lägg pumpan i en ugnssäker form. Tillsätt smör- &rapsolja, salt, peppar och timjan. Baka i mitten av ugnen ca 30 minuter tills pumpan är mjuk. Strö över citronskal innan servering. Dela svampen i bitar. Skiva salladslöken.Stek svampen gyllenbrun i smör. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt salvia och lök.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 95 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 7 g
  • Fett: 6 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem