Pumpapaj

Pumpapaj

Betyg

(40 st)

Pumpa ger fin färg till pajen - perfekt att bjuda på till höstens fester och kalas.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 4 port

Fyllning:

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200º. Hacka ihop smör och mjöl. Tillsätt kvarg och arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck ut degen i en pajform. Nagga botten med en gaffel. Låt vila i kyl ca 30 min. Förgrädda pajskalet ca 10 min. Skala, kärna ur och riv pumpan grovt. Häll osten i ett durkslag och låt den rinna av. Vispa upp äggen och blanda med kvarg, salt och peppar. Rör ner pumpan och osten med sina kryddor. Häll fyllningen i pajskalet och grädda mitt i ugnen ca 25 min.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem