Rostad blomkål med biff

Rostad blomkål med biff

Betyg

(0 st)

När blomkålen rostas blir den lite sötare och smakar mer. Saftig biff och bearnaisesås passar perfekt till.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 dl bearnaisesås
  • 1½ msk olivolja
  • 70 g blandad grönsallad
  • salt och peppar

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Ansa blomkålen och lägg i en ugnssäker form. Gnid in smöret i blomkålen, salta och peppra. Tillaga i mitten av ugnen ca 1½ tim. Ös blomkålen med smöret ett par gånger. Strö över persiljan. Servera med bearnaisesås, skivad biff och grönsallad.

Salta och peppra biffen. Bryn den i smör-&rapsolja runt om. Lägg i en ugnssäker form och tillaga i mitten av ugnen ca 30 min, tills köttet har en innertemperatur på ca 60° och är rosa. Ringla oljan över salladen, salta och peppra.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 570 kcal
  • Protein: 21 g
  • Kolhydrater: 8 g
  • Fett: 51 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem