Rosmarinkyckling med bacon
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                        
                    
                
                    •
                    
            
         
    Kycklingen blir en kulinarisk fullträff när den fylls med vitlök, rosmarin och citron och omsluts av rökt sälta från bacon.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Kycklinglårfilé
                                            
                                     | 600 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Vitlöksklyfta
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Finhackad färsk rosmarin
                                            
                                     | 1 msk | 
| 
                                            
                                                Citron
                                            
                                     | rivet skal av 1 | 
| 
                                            
                                                Svartpeppar
                                            
                                     | ½ tsk | 
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Bacon
                                            
                                     | 140 g | 
| 
                                            
                                                Purjolök
                                            
                                     | 1 | 
| 2 dl | |
| 
                                            
                                                Färsk rosmarin kvist
                                            
                                     | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
506 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,1 g | 
| Protein: | 29,2 % | 36,4 g | 
| Fett: | 65,7 % | 37,6 g | 
| Kolhydrater: | 5,1 % | 6,4 g | 
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    