Rosmarinkryddade lammkotletter

Rosmarinkryddade lammkotletter

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(50 st)

Lammkotletter tillsammans med ugnsbakad potatis i en härlig middagsrätt. Perfekt med den klassiska smakkombinationen av getost och rosmarin. Enkelt och så gott!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Getostkräm:

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Salta och krydda kotletterna med svartpeppar och rosmarin. Stek dem i smör 2 min på varje sida. Mosa eller riv osten. Värm crème fraichen och rör ner ost, rosmarin, salt och honung. . Servera kotletterna med getaostkräm och ugnsbakade potatishalvor.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 330 kcal
  • Protein: 26 g
  • Kolhydrater: 2 g
  • Fett: 23 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag