Ost- och rosmarinpanerade lammkotletter

Ost- och rosmarinpanerade lammkotletter

Huvudrätt
Panko, ett ströbröd med lite större flingor, ger lammkotletterna en krispig yta.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Blanda mjöl, salt och peppar på en tallrik. Vispa upp ägget på en annan tallrik och blanda panko, ost och rosmarin på en tredje.
  • Vänd kotletterna i mjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i pankoblandningen.
  • Stek kotletterna i smör-&rapsolja 3–4 min på varje sida. Servera med potatis.
Klart!
Energi:

265 kcal

Protein: 29 g
Kolhydrater: 15 g
Fett: 10 g

Ingredienser

Lammkotletter
1 kg
Vetemjöl
1 dl
Salt
1 tsk
Svartpeppar
½ tsk
Ägg
1
Panko
1 dl
1 dl
Hackad färsk rosmarin
2 msk