Ost- och rosmarinpanerade lammkotletter

Ost- och rosmarinpanerade lammkotletter

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(11 st)

Panko, ett ströbröd med lite större flingor, ger lammkotletterna en krispig yta.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Blanda mjöl, salt och peppar på en tallrik. Vispa upp ägget på en annan tallrik och blanda panko, ost och rosmarin på en tredje. Vänd kotletterna i mjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i pankoblandningen. Stek kotletterna i smör-&rapsolja 3–4 min på varje sida. Servera med potatis.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 265 kcal
  • Protein: 29 g
  • Kolhydrater: 15 g
  • Fett: 10 g

Skriv ut

Källa: