Ost- och rosmarinpanerade lammkotletter

Ost- och rosmarinpanerade lammkotletter

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(17 st)

Panko, ett ströbröd med lite större flingor, ger lammkotletterna en krispig yta.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Blanda mjöl, salt och peppar på en tallrik. Vispa upp ägget på en annan tallrik och blanda panko, ost och rosmarin på en tredje. Vänd kotletterna i mjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i pankoblandningen. Stek kotletterna i smör-&rapsolja 3–4 min på varje sida. Servera med potatis.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 265 kcal
  • Protein: 29 g
  • Kolhydrater: 15 g
  • Fett: 10 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag