Rosmarinkryddade lammkotletter
20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Lammkotletter tillsammans med ugnsbakad potatis i en härlig middagsrätt. Perfekt med den klassiska smakkombinationen av getost och rosmarin. Enkelt och så gott!
Ingredienser
|
Lammkotletter
|
600 g |
|---|---|
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Hackad färsk rosmarin
|
2 tsk |
| 1 msk |
Getostkräm:
| 2 dl | |
|
Falbygdens® Getost
|
50 g |
|
Hackad färsk rosmarin
|
1 tsk |
|
Salt
|
1 krm |
|
Honung
|
½ tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
561 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0 g |
| Protein: | 23 % | 31,8 g |
| Fett: | 75,5 % | 47,9 g |
| Kolhydrater: | 1,5 % | 2,1 g |