Rosmarin- och pinjefyllda fiskfiléer med sherrysås

Rosmarin- och pinjefyllda fiskfiléer med sherrysås

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(24 st)

Fin rosmarindoftande fiskrätt. Den eleganta, lättlagade såsen är en njutning i sig.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Sherrysås:

Tomat- och bönsallad:

  • 400 g vita bönor
  • 1 rödlök
  • 2 tomater
  • 1 avokado
  • ½ dl olivolja
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Salta fisken och strö över rosmarin och pinjenötter. Vik ihop filéerna och lägg dem i en ugnssäker form. Hyvla över smör och tillaga i mitten av ugnen ca 10 min. Koka ihop ingredienserna till såsen ca 5 min. Skölj bönorna i kallt vatten. Skala och skiva löken tunt. Skär tomaterna i skivor. Kärna ur, skala och skär avokadon i bitar. Blanda ingredienserna till salladen med olivolja, salt och peppar. Servera fisken med sherrysås och tomat- och bönsallad.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem