Rosendipp till frukt

5 min
Arbetstid: 5 min
Dessert Tillbehör
Rosendipp till frukt

Rosenvatten finns i asiatiska butiker. Gott som smaksättning i desserter. Du kan ta citronsaft istället om du inte hittar rosenvatten.

Ingredienser

2 dl
Flytande honung
2 msk
Rosenvatten
1½ msk
Melon, granatäpple, färska fikon

Gör så här

  • Blanda yoghurt, honung och rosenvatten.
Markera receptet som tillagat

1.5 msk rosenvatten kan ersättas med pressad saft av 1/2 citron

Näringsvärden, per port

Energi:

93 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per port
Fiber: - 0 g
Protein: 7 % 1,6 g
Fett: 47,8 % 5 g
Kolhydrater: 45,2 % 10,3 g
https://www.arla.se/recept/rosendipp-och-frukt/