Rödkål och äppelchutney
45 min
•
Arbetstid: 45 min
Tillbehör
•
Rödkål är en riktig klassiker som här får sällskap av nya smaker. Rödkål passar till det mesta på julbordet.
Ingredienser
|
Äpplen
|
2 |
|---|---|
|
Rödlök
|
1 |
|
Rödkål
|
200 g |
| 50 g | |
|
Grönsaksbuljong
|
1½ dl |
|
Russin
|
1 dl |
|
Sambal oelek
|
1 tsk |
|
Citron
|
rivet skal och pressad saft av ½ |
|
Farinsocker
|
1 msk |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Malen kanel
|
½ tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
201 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,1 g |
| Protein: | 3 % | 1,5 g |
| Fett: | 47,6 % | 10,8 g |
| Kolhydrater: | 49,4 % | 24,4 g |