Rödbetspizza med färskost och pinjenötter
20 min
Huvudrätt
•
En glutenfri pizza med vacker färg som passar utmärkt att skära upp i bitar till mingel eller stående förrätt i köket.
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Energi:
645 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 22 g |
Kolhydrater: | 62 g |
Fett: | 33 g |
Ingredienser
Jäst
|
15 g |
---|---|
Vatten
|
2 dl |
Rödbetsjuice
|
2 dl |
Ägg
|
1 |
Rapsolja
|
1 msk |
Majsmjöl
|
1 dl |
Rismjöl
|
1 dl |
Bovetemjöl
|
2½ dl |
Potatismjöl
|
½ dl |
Fiberhusk
|
1 msk |
Salt
|
1 tsk |
Fyllning:
Kokta rödbetor, ca 3 st
|
300 g |
---|---|
150 g | |
2½ dl | |
Pinjenötter
|
½ dl |
Rosmarinkvistar, plockade
|
3 |