Rödbetspizza med färskost och pinjenötter
20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Snabbmat
•
En glutenfri pizza med vacker färg som passar utmärkt att skära upp i bitar till mingel eller stående förrätt i köket.
Ingredienser
|
Jäst
|
15 g |
|---|---|
|
Vatten
|
2 dl |
|
Rödbetsjuice
|
2 dl |
|
Ägg
|
1 |
|
Rapsolja
|
1 msk |
|
Majsmjöl
|
1 dl |
|
Rismjöl
|
1 dl |
|
Bovetemjöl
|
2½ dl |
|
Potatismjöl
|
½ dl |
|
Fiberhusk
|
1 msk |
|
Salt
|
1 tsk |
Fyllning:
|
Kokta rödbetor, ca 3 st
|
300 g |
|---|---|
| 150 g | |
| 2½ dl | |
|
Pinjenötter
|
½ dl |
|
Rosmarinkvistar, plockade
|
3 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
667 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 7,6 g |
| Protein: | 12,8 % | 21,1 g |
| Fett: | 39,9 % | 30,1 g |
| Kolhydrater: | 47,3 % | 77,6 g |