Rödbetskräm med gräddfil och oliver
1 tim
Brunch
Buffé
•

Sommarens grillade fiskar smakar utmärkt med en vacker rödbetskräm som sällskap. Krämen är också supergod till nybakat bröd.
Ingredienser
Rödbetor
|
500 g |
---|---|
50 g | |
Kokt potatis
|
1 |
Citron
|
pressad saft av 1 |
Grovhackad färsk dill
|
1 dl |
Svartpeppar
|
1 krm |
Kalamataoliver
|
20 |
1 dl | |
Kapris
|
4 msk |
Gör så här
Passar också till rökt fisk t ex makrill och böckling.
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
230 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 4 g |
Kolhydrater: | 17 g |
Fett: | 16 g |

