Laxcarpaccio med cheddar och fänkålssallad

Laxcarpaccio med cheddar och fänkålssallad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(10 st)

Festligt och spännande recept på carpaccio med lax. Fräsch och god smakkombination av cheddar, fänkål och granatäpple.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Hyvla fänkålen tunt med t ex en osthyvel. Vispa ihop olja och citronsaft i en bunke. Vänd ner fänkålen och låt den marinera ca 5 min. Vänd ner osten och fördela röran på laxen. Strö över granatäpplekärnorna.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem