Ljummen morotscarpaccio

Ljummen morotscarpaccio

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(12 st)

Carpaccio med skivad morot istället för kött är en färgglad, italiensk klassiker. En perfekt förrätt, antipasto, inför en maffig måltid.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skala och koka morötterna knappt mjuka i lättsaltat vatten ca 10 min. Hacka mandeln grovt och rosta den i en torr, het panna tills den får färg. Skär morötterna i tunna skivor. Lägg dem på 4 tallrikar. Ringla över smör-&rapsolja. Strö över salt, ost och rucola. Servera genast.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 180 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 10 g
  • Fett: 13 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem