Kalkoncarpaccio med groddar
1 tim 30 min
Buffé
Förrätt
Huvudrätt
Middag
•
Ljuvlig carpaccio på lövtunna, saftiga kalkonskivor i sällskap av smakrik vitlöksdressing och lagrad ost.
Ingredienser
|
Kalkonfilé
|
600 g |
|---|---|
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Salladslökar
|
2 |
|
Kumquats
|
6 |
| 2 dl | |
|
Groddar
|
2 dl |
Dressing:
|
Äggula
|
1 |
|---|---|
|
Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv
|
1 dl |
|
Pressad vitlöksklyfta
|
1 |
|
Citronsaft
|
1 msk |
|
Salt och peppar
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
448 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,1 g |
| Protein: | 38,9 % | 42,8 g |
| Fett: | 55,3 % | 28 g |
| Kolhydrater: | 5,8 % | 6,4 g |