Kalkoncarpaccio med groddar

Kalkoncarpaccio med groddar

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(5 st)

Ljuvlig carpaccio på lövtunna, saftiga kalkonskivor i sällskap av smakrik vitlöksdressing och lagrad ost.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Dressing:

Gör så här:

Gör så här:

Börja med dressingen. Lägg äggulan i en skål. Vispa i smör-&rapsolja först droppvis och sedan i en fin stråle. Smaksätt med vitlök, citronsaft, salt och peppar. Sätt ugnen på 150°. Salta och peppra köttet. Stek i mitten av ugnen till 70° innertemperatur, ca 30 min. Låt kallna. Skär kött, salladslök och kumquat i riktigt tunna skivor. Lägg köttet på ett fat, ringla överdressing, strö över ost och lägg på salladslök, kumquat och groddar.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 450 kcal
  • Protein: 40 g
  • Kolhydrater: 3 g
  • Fett: 31 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem