Rödbetscarpaccio
1 tim
•
Arbetstid: 20 min
Buffé
Förrätt
Tillbehör
•
Recept på en underbar carpaccio på rödbeta. Den är dekorativ och god att bjuda på som förrätt eller som tillbehör på buffén.
Ingredienser
|
Stora rödbetor
|
500 g |
|---|---|
|
Pumpakärnor
|
½ dl |
| 2 msk | |
|
Flingsalt
|
1 tsk |
|
Rucola
|
2 dl |
Ädelostströra:
|
Kvibille® Ädel Glögg
|
70 g |
|---|---|
| 1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
253 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,9 g |
| Protein: | 14,8 % | 9,2 g |
| Fett: | 63,7 % | 18,2 g |
| Kolhydrater: | 21,5 % | 13,4 g |