Risotto på rotselleri med rostade hasselnötter och ädelost
1 tim 15 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Risotto med rotselleri och knapriga nötter. Håll koll på riset så det har kvar lite tuggmotstånd när du tillsätter selleripurén.
Ingredienser
Rotselleri
|
400 g |
---|---|
Gula lökar
|
2 |
Grönsaksbuljong
|
5 dl |
1 dl | |
Torrt vitt vin
|
1 dl |
Lagerblad
|
2 |
Vitlöksklyfta
|
1 |
Avorioris
|
2 dl |
Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv
|
|
Svartpeppar
|
|
Hasselnötter
|
100 g |
Päron
|
2 |
---|---|
140 g | |
Sallad
|
Gör så här
Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör
Energi:
675 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 17 g |
Kolhydrater: | 54 g |
Fett: | 41 g |

