Ris à la Malta med nötter

Ris à la Malta med nötter

Betyg

(15 st)

Ris à la Malta är ett av julens "måsten" på dessertbordet. Här har vi lagt i nötter som gör det lite knaprigare. Det gillar tomten.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 5 dl risgrynsgröt
  • 1½ dl Arla® vispgrädde Vispgrädde 40%
  • 1½ tsk vaniljsocker
  • 2 dl blandade nötter, t ex hasselnötter, valnötter, mandel
  • 2 msk rårörsocker

Gör så här:

Gör så här:

Vispa grädden med vaniljsockret och blanda med gröten. Hacka nötterna och blanda med sockret. Strö över riset vid servering.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 300 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 27 g
  • Fett: 19 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem