Krämig risgrynsgröt

Krämig risgrynsgröt

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(10 st)

1 tim

Extra lyxig risgrynsgröt tack vare den krämiga gräddmjölken som förhöjer smaken.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Koka upp ris, vatten och salt i en stor kastrull och låt sjuda ca 10 min.
  2. Tillsätt gräddmjölk och kanelstång och låt koka på svag värme ca 30 min tills riset är mjukt, rör om med jämna mellanrum.
  3. Rör ner smör och ev socker. Servera gärna med kanel och mjölk.

Näringsvärden, per port exkl tillbehör

  • Energi: 310 kcal
  • Protein: 7 g
  • Kolhydrater: 40 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag