Ris à la Malta med äpplen

Ris à la Malta med äpplen

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(4 st)

Klassiska ris a la Malta med extra smak från äpplen - ett måste på julens dessertbord!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 5 dl kall risgrynsgröt
  • 1½ dl Arla® vispgrädde Vispgrädde 40%
  • 1½ tsk vaniljsocker
  • 1 äpple, gärna rött
  • ½ tsk malen ingefära
  • 1½ msk strösocker

Gör så här:

Gör så här:

Vispa grädden med vaniljsockret och blanda med gröten. Kärna ur och skär äpplet i små tärningar. Blanda med ingefära och socker och vänd ner i riset.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 315 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 31 g
  • Fett: 19 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem