Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Revbensspjäll med fikonsallad
Revbensspjäll med fikonsallad
60+ min
Huvudrätt
•
Kommentarer
Tunna revbensspjäll läggs i rökig marinad, tillagas i ugnen och serveras med kålsallad toppad med blåmögelost och fikon. Perfekt på julbordet!
Andra liknande recept
60+ min
Revbensspjäll
(209)
Revbensspjäll med honungsglaze
(80)
60+ min
Marinerade spareribs
(270)
30 min
Grillade spareribs
(57)
60+ min
Marinerade revbensspjäll
(88)
Provlagat av Arla Mat
Klart!
Näringsvärden, per port
Energi:
740 kcal
Protein:
42 g
Kolhydrater:
22 g
Fett:
53 g
Ingredienser
Andra liknande recept
60+ min
Revbensspjäll
(209)
Revbensspjäll med honungsglaze
(80)
60+ min
Marinerade spareribs
(270)
30 min
Grillade spareribs
(57)
60+ min
Marinerade revbensspjäll
(88)
60+ min
Honungsstekta revbensspjäll med rostad brysselkål
(143)
60+ min
Barbequecoleslaw med jalapeno och rödkål
(2)
60+ min
Chiliglaserade revbensspjäll med potatis- och avokadosallad
(76)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum