Revbensspjäll med honungsglaze
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Mumsiga revbensspjäll som blir extra goda om du låter äppelklyftor steka med på slutet.
Ingredienser
|
Tjockskurna revbensspjäll
|
1 kg |
|---|---|
| 2 msk | |
|
Salt
|
1 tsk |
Glaze:
|
Honung
|
4 msk |
|---|---|
| 4 msk | |
|
Kinesisk soja
|
2 tsk |
|
Malen ingefära
|
2 tsk |
|
Svartpeppar
|
2 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Om man väljer tunna spjäll steker man i 45-60 min vid 200°.
Näringsvärden, per port
Energi:
480 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,1 g |
| Protein: | 25,3 % | 29,9 g |
| Fett: | 64,4 % | 34,9 g |
| Kolhydrater: | 10,3 % | 12,2 g |