Barbequecoleslaw med jalapeno och rödkål

Barbequecoleslaw med jalapeno och rödkål

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

Snyggt rosa coleslaw med fruktig hetta från jalapeno och extra rökighet från de knapriga nötterna. Smakar bra till hamburgare, revbensspjäll och lax.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 150 g rödkål
  • 1 morot
  • 1 syrligt grönt äpple
  • 1 msk skivad inlagd jalapeno
  • 1 dl Arla Köket® turkisk yoghurt turkisk yoghurt 10%
  • ½ dl majonnäs
  • ½ tsk salt
  • 1 krm strösocker
  • 3 msk barbeque- nötter

Gör så här:

Gör så här:

Strimla kålen fint. Skala och riv morot och äpple grovt. Blanda alla ingredienser utom nötterna. Låt stå i kyl minst 1 tim. Strö över nötterna vid servering.

Tips:

Nötter eller mandlar med barbequesmak ger både sälta, rökt smak och tuggmotstånd. Du hittar dem i affärens snackshylla.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 180 kcal
  • Protein: 2 g
  • Kolhydrater: 9 g
  • Fett: 15 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem