Barbequecoleslaw med jalapeno och rödkål

Barbequecoleslaw med jalapeno och rödkål

Betyg

(0 st)

Snyggt rosa coleslaw med fruktig hetta från jalapeno och extra rökighet från de knapriga nötterna. Smakar bra till hamburgare, revbensspjäll och lax.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 150 g rödkål
  • 1 morot
  • 1 syrligt grönt äpple
  • 1 msk skivad inlagd jalapeno
  • 1 dl Arla Köket® turkisk yoghurt turkisk yoghurt 10%
  • ½ dl majonnäs
  • ½ tsk salt
  • 1 krm strösocker
  • 3 msk barbeque- nötter

Gör så här:

Gör så här:

Strimla kålen fint. Skala och riv morot och äpple grovt. Blanda alla ingredienser utom nötterna. Låt stå i kyl minst 1 tim. Strö över nötterna vid servering.

Tips:

Nötter eller mandlar med barbequesmak ger både sälta, rökt smak och tuggmotstånd. Du hittar dem i affärens snackshylla.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 180 kcal
  • Protein: 2 g
  • Kolhydrater: 9 g
  • Fett: 15 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem