Revbensspjäll i airfryer
2 tim
•
&format=webp)
Saftiga och smakrika revbensspjäll blir perfekta i airfryer. Kryddade med en enkel marinad får de fin yta och härlig smak, och blir klara snabbare än i vanlig ugn. Servera tillsammans med klyftpotatis, coleslaw och tomater.
Nytt
Ingredienser
Kamben
|
800 g |
---|---|
Äppeljuice
|
½ dl |
2 msk | |
Mörkt muscovadosocker
|
½ dl |
Paprikapulver
|
1 msk |
Malen spiskummin
|
1 msk |
Vitlöksklyftor
|
2 |
Salt
|
1 tsk |
Klyftpotatis:
Potatis
|
900 g |
---|---|
1 msk | |
Salt
|
½ tsk |
Nymalen svartpeppar
|
2 krm |
Coleslaw:
Vitkål
|
300 g |
---|---|
Morot
|
100 g |
2 dl | |
Dijonsenap
|
1 msk |
Salt
|
½ tsk |
Cocktailtomater
|
250 g |
Gör så här
Klyftpotatis:
Coleslaw:
Servering:
Markera receptet som tillagat

