Revbensspjäll i airfryer
2 tim
•
Saftiga och smakrika revbensspjäll blir perfekta i airfryer. Kryddade med en enkel marinad får de fin yta och härlig smak, och blir klara snabbare än i vanlig ugn. Servera tillsammans med klyftpotatis, coleslaw och tomater.
Nytt
Ingredienser
|
Kamben
|
800 g |
|---|---|
|
Äppeljuice
|
½ dl |
| 2 msk | |
|
Mörkt muscovadosocker
|
½ dl |
|
Paprikapulver
|
1 msk |
|
Malen spiskummin
|
1 msk |
|
Vitlöksklyftor
|
2 |
|
Salt
|
1 tsk |
Klyftpotatis:
|
Potatis
|
900 g |
|---|---|
| 1 msk | |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Nymalen svartpeppar
|
2 krm |
Coleslaw:
|
Vitkål
|
300 g |
|---|---|
|
Morot
|
100 g |
| 2 dl | |
|
Dijonsenap
|
1 msk |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Cocktailtomater
|
250 g |
|---|
Gör så här
Klyftpotatis:
Coleslaw:
Servering:
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
721 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 9 g |
| Protein: | 15,4 % | 27,4 g |
| Fett: | 51 % | 41,6 g |
| Kolhydrater: | 33,6 % | 59,6 g |