Renskavstoast med grönpeppar

20 min Förrätt Tillbehör
Renskavstoast med grönpeppar

Grönpeppar och renskav? Urgott, du måste bara prova!

Ingredienser

Fryst renskav
250 g
Formbröd
4 skivor
1 dl
15 g
Grönpeppar
2 tsk
Färsk persilja
1 msk
Rödlök
1
Salt
2 krm
Salladsblad

Gör så här

  • Stek fryst renskav i smör i en stekpanna tills det tinat helt.
  • Skala och finhacka löken. Rör ner lök och grönpeppar i pannan och stek på medelvärme ca 2 min.
  • Tillsätt grädden och låt den koka in under omrörning. Rör ner persilja och smaka av med salt.
  • Rosta och kantskär brödskivorna. Lägg dem på 4 tallrikar och fördela salladsblad på. Toppa med renskavsröran.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per port

Energi:

284 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per port
Fiber: - 2,1 g
Protein: 23,8 % 16,6 g
Fett: 50,4 % 16,2 g
Kolhydrater: 25,8 % 18 g
https://www.arla.se/recept/renskavstoast-med-gronpeppar/