Renskavstoast med grönpeppar

Renskavstoast med grönpeppar

Betyg

(20 st)

Grönpeppar och renskav? Urgott, du måste bara prova!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 4 port

Gör så här:

Gör så här:

Stek fryst renskav i smör i en stekpanna tills det tinat helt. Skala och finhacka löken. Tillsätt lök och grönpeppar och stek på medelvärme ca 2 min. Tillsätt grädden och låt den koka in lite under omrörning. Rör ner persilja och smaksätt med salt. Rosta och kantskär brödskivorna. Lägg dem på 4 tallrikar och fördela salladsblad på. Toppa med renskavsröran. Garnera gärna med persilja.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem