Renskav i pitabröd

Renskav i pitabröd

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(5 st)

20 min

Snabbmat med skandinavisk touch. Fyll pitabröd med stekta grönsaker och renskav, toppa med crème fraiche och servera till middag eller som en matig lunch!

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Till servering:

Gör så här

Gör så här

  1. Halvtina renskaven. Skala, halvera och skiva lök och vitlök. Halvera och kärna ur paprikan. Skiva paprika, svamp och chili.
  2. Stek renskaven i smör-&rapsolja i en panna så att den finfördelas. Tillsätt lök, paprika, svamp och chili. Stek på medelvärme 3-5 min tills allt fått fin färg. Smaka av med salt.
  3. Servera i pitabröd med salladsblad och saltgurka. Toppa med en klick crème fraiche.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 400 kcal
  • Protein: 21 g
  • Kolhydrater: 39 g
  • Fett: 17 g

Skriv ut

Källa: