Renskav i pitabröd

Renskav i pitabröd

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(1 st)

20 min

Snabbmat med skandinavisk touch. Fyll pitabröd med stekta grönsaker och renskav, toppa med gräddfil och servera till middag eller som en matig lunch!

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Till servering:

  • 4 pitabröd
  • salladsblad
  • saltgurka
  • 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche Cheddar & karamelliserad lök

Gör så här

Gör så här

  1. Halvtina renskaven. Skala, halvera och skiva lök och vitlök. Halvera och kärna ur paprikan. Skiva paprika, svamp och chili.
  2. Stek renskaven i smör-&rapsolja i en panna så att den finfördelas. Tillsätt lök, paprika, svamp och chili. Stek på medelvärme 3-5 min tills allt fått fin färg. Smaka av med salt.
  3. Servera i pitabröd med salladsblad och saltgurka. Toppa med en klick crème fraiche.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 405 kcal
  • Protein: 21 g
  • Kolhydrater: 39 g
  • Fett: 17 g

Skriv ut

Källa: