Renskav i pitabröd
20 min
Huvudrätt
•
Snabbmat med skandinavisk touch. Fyll pitabröd med stekta grönsaker och renskav, toppa med crème fraiche och servera till middag eller som en matig lunch!
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Energi:
400 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 21 g |
Kolhydrater: | 39 g |
Fett: | 17 g |
Ingredienser
Fryst renskav
|
240 g |
---|---|
Gul lök
|
1 |
Vitlöksklyfta
|
1 |
Gul paprika
|
1 |
Portabellosvamp (ca 150 g)
|
1 |
Röd chili
|
½ |
3 msk | |
Salt
|
½ tsk |
Till servering:
Pitabröd
|
4 |
---|---|
Salladsblad
|
|
Saltgurkor
|
|
2 dl |