Räkrullar med pepparrot
30 min
Buffé
Förrätt
Tillbehör
•
Rullarna kan man göra i god tid och låta ligga klara i kylen i några timmar. Bara att skära upp allt eftersom gästerna droppar in. Låt gärna räkorna rinna av på hushållspapper om de känns blöta så att inte fyllningen blir för tunn.
Ingredienser
|
Skalade räkor
|
250 g |
|---|---|
|
Ägg
|
2 |
| 1 dl | |
|
Riven färsk pepparrot
|
1 msk |
|
Salt
|
2 krm |
|
Färsk gräslök
|
1 knippe |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Mjuka tunnbröd ca 20x25 cm
|
2 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
66 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,4 g |
| Protein: | 27,7 % | 4,5 g |
| Fett: | 40,3 % | 3 g |
| Kolhydrater: | 32 % | 5,2 g |